Thuis

Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd.

Bedrijfprofiel
Huayi-instrument, intelligent team, slimme producten, innovatieve fabrikant.

Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. is een van de beroemdste fabrikanten van digitale meetinstrumenten in China. Het is een nationaal erkend hightech-bedrijf, geautoriseerd door de Chinese en Shenzhen-overheid en ook een prestigieus merk van de meterindustrie.

Guilin Huayi Peakmeter Technology Co., LTD is onze vestiging in het district Guilin Economic Technology Development. Ons succes en snelle groei is gebaseerd op technologie, innovatie. Klanttevredenheid is onze cultuur en eeuwig streven, ook de drijfveer van onze duurzame ontwikkeling.

Onze producten bestaan ​​uit digitale multimeter, digitale stroomtangen, aardweerstandstesters, isolatietesters, vermogensmeters, omgevingsdetectoren en andere speciale meetinstrumenten.

Alle producten zijn ontworpen om te voldoen aan de International Electrotechnical Commission Safty Standard ( I EC61010) en Requried CE (EMC / LVD), UL, ROH's, REACH, WEEE en andere gerelateerde voorschriften. Streng ISO 9001 kwaliteitsbeheer en compleet after-sales servicesysteem om te zorgen voor een constant hoogwaardig product aan onze wereldwijde klanten.

Onze distributeur zijn :

Peakmeter Technology (Asia) Company Limited
華誼 智 測 科技 (亞洲) 有限公司
Eenheid B2,13 / F, blok 2, kamelenverf bouwen,
62 Hoi Yuen Road, Kwun Tong, Kowloon, HK
香港九龍觀塘開源道62號駱駝漆大廈2座13樓B2室
Tel: (852) 3791 2508
E-mail: rosanna.lsy@gmail.com

Peakmeter Instruments Co., Ltd.
Rooms 2410-2411, 24 / F., Sunshine Golf Building, 7008 Shennan Blvd., Shenzhen 518040, China.
Tel: + 86-755-8287 2661,2,3; Fax: + 86-755-8287 2660
E-mail: sales@peak-meter.com

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
Het Instrumentenco. van Shenzhenhuayi, Ltd is een high-tech onderneming in de vervaardiging, de distributie en de dienst van elektronische testhulpmiddel en software die door een team met meer dan 20 jaar wordt geleid stevige beheer en ontwikkelingservaringen.
De Peakmeterproductregelen zijn voordelig voor klanten in zowel dosmetic als overzee markt met strikte kwaliteitsnormen.
Peakmeter heeft de diensten en verkoopcentrum in Hong Kong, China, in 2012 gelanceerd.
Sinds 2016, heeft Peakmeter zijn eigen officiële opslag op binnenlandse en buitenlandse Internet-platforms gevestigd. 
Het distributie en vennootschapnetwerk wordt overzee gevestigd in Europa, Verenigde Staat Amerika, Brazilië, India en Rusland.
Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : PEAKMETER

Aantal werknemers : 250~300

Jaarlijkse omzet : 12000000-12500000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Auto bereik Digitale Multimeter voor verkoop Van goede kwaliteit Auto bereik Digitale Multimeter voor verkoop Van goede kwaliteit Auto bereik Digitale Multimeter voor verkoop Van goede kwaliteit Auto bereik Digitale Multimeter voor verkoop