Thuis

Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Metingsinstrument, Intelligent Team, Slimme Producten, Innovatieve Fabrikant.

De Technologieco. van Shenzhenhuayi Peakmeter, Ltd is één van de beroemdste Digitale Meetinstrumentfabrikanten in China. Het is een Nationaal erkend High-tech Bedrijf, erkend door Chinese& Shenzhen Overheid en ook een prestigemerk van het meten van de Meterindustrie.

De Technologieco. van Guilinhuayi Peakmeter, Ltd is onze tak die in Economisch de Technologische ontwikkelingdistrict van Guilin wordt gevestigd. Onze succes en snelle groei worden voortgebouwd op Technologie, Innovatie. Klantensatisfication is onze cultuur en de eeuwige achtervolging, ook is de aandrijving van onze duurzame ontwikkeling.

Onze producten worden samengesteld van Digitale Multimeter, Digitale Klemmeters, de Meetapparaten van de Aardeweerstand, Isolatiemeetapparaten, Machtsmeters, Milieudetectors en ander speciaal Meetinstrument.

Alle producten worden ontworpen om aan de Internationale Elektrotechnische de Commissie Norm van Safty (CEI61010) en Requried-Ce (EMC/LVD), UL, ROHs, BEREIK, WEEE en andere verwante verordeningen te voldoen. De strikte kwaliteitsbewaking van ISO 9001 en het volledige systeem van de naverkoopdiensten om het verstrekken van constante hoogte - kwaliteitsproduct aan onze globale klanten te verzekeren.

Onze verdeler is:

Van de Peakmetertechnologie (Azië) Openbare de Vennootschap
華誼智測科技 (亞洲) 有限公司
Eenheid B2,13/F, Blok 2, de Bouw van de Kameelverf,
62 Hoi Yuen Road, Kwun Tong, Kowloon, HK
Tel.: (852) 3791 2508
E-mail: rosanna.lsy@gmail.com

 

Co. van Peakmeterinstrumenten, Ltd.

Rms 2410-11, 24/F., de Bouw van het Zonneschijngolf, 7008 Shennan Blvd., Shenzhen 518040, China.

Tel.: +86-755-8287 2661,2,3; Fax: +86-755-8287 2660

E-mail: sales@peak-meter.com, sales@peak-meter.cn

 

China Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
Het Instrumentenco. van Shenzhenhuayi, Ltd is een high-tech onderneming in de vervaardiging, de distributie en de dienst van elektronische testhulpmiddel en software die door een team met meer dan 20 jaar wordt geleid stevige beheer en ontwikkelingservaringen.
De Peakmeterproductregelen zijn voordelig voor klanten in zowel dosmetic als overzee markt met strikte kwaliteitsnormen.
Peakmeter heeft de diensten en verkoopcentrum in Hong Kong, China, in 2012 gelanceerd.
Sinds 2016, heeft Peakmeter zijn eigen officiële opslag op binnenlandse en buitenlandse Internet-platforms gevestigd. 
Het distributie en vennootschapnetwerk wordt overzee gevestigd in Europa, Verenigde Staat Amerika, Brazilië, India en Rusland.
Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : PEAKMETER

Aantal werknemers : 250~300

Jaarlijkse omzet : 12000000-12500000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Huayi Peakmeter Technology Co., Ltd. Certificaten